Wednesday, December 3, 2008

bilalah agaknya..


...aku nak kurus. Balik kerja singgah kat pasar malam kejap & terserempak le dengan cik bibah kita yg dok kat anggerik sana (wife abg nuri). Dia dgn anak dara yg form 3 tu. Soklan cepumas utk aku...ngape sihat sangat nih, ada apa2 ke? Dah berapa bulan?. Perghhh...syahdu betul dengo. Nampak sangat badan ni memang dah `bulat' semacam.
Kena kurus badanlah lepas nih...jommmm

7 komen sahabat:

mamomus on December 4, 2008 at 7:35 AM said...

Assalamualaikum cikcah, saya tengok akak tak gemuk lah cuma kurang kurus je. heheheh (jangan mare)

k.limah said...

alaaaa cik cah org pompuan ni tk cantik kurus2 sgt skeping aje hish tk selera biarla berisi cikit2 tk yah lee nk banding2 gan orang just be yourself

KC lah who else on December 4, 2008 at 8:51 AM said...

sihat itu tandanya selera makan ok, takde pantang itu ini sbb penyakit ke, berak pun lawas aje orait perghh! *LOL*

apai said...

amboi ...... sejak terasa makin perlahan naik motor ke????

Cik Cah on December 4, 2008 at 12:46 PM said...

weh..bab `berak' tu kurang lawas sikit..haha pecah tembelang.
memang pun asyik kena tegur dia..asal tayar moto pecah je kita plak yg salah.

iza on December 4, 2008 at 2:36 PM said...

saya pun nak worout kuruih kan badan..menjadi2..huhuuuu

neway..salam pekenalan..

Anonymous said...

Cikcah,apa kata joint senam robik setiap sabtu dan minggu kat Flores track.....hang perak.

 

cikcah.... Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template