Saturday, November 15, 2008

cuti sekolah


hari ini dah mula cuti sekolah. mujur aku isteri yang berkerja, kalau tak mau pening kepala dengan kerenah anak-anak. petang nanti kalau takde aral hajat nak hantar anak balik ke pekan.
minggu ni kekanda ku 2 org sibuk sms suruh anto anak3 org tu kelik kg, buat teman anak-anak dia org kat u yg akan balik bercuti nxt week. Nampak gaya 2 orang je la kat rumah nanti.
Banjir..camne yek kalau kat sana banjir lagi tahun ni. hope tak besar macam last year sampai mak berpindah. kalau banjir le mau payah kita orang nak ambik anak-anak nanti.
sunyiiiii lah aku atau fening le aku sebab selalu asyik `melalak' ke anak-anak.
hmmm..tu la

8 komen sahabat:

Lan Rambai on November 17, 2008 at 12:46 PM said...

apsal tak bagitau nak antar bebudak tu balik kampung... kalau tau, boleh pos sekali anak-anak aku hahaha. Adakah ini bererti projek makan telur rebus akan bermula?

kenot said...

huhuhu samalah kita kak cik, minggu nie adalah minggu tuk berdua2an heheheheheh. anak2 ku telah kupostkan ke temerloh

zulsa on November 17, 2008 at 6:06 PM said...

dah macam satu kebiasaan pula bila cuti sekolah... hantar balik kampung.. ehmmm

Cik Cah on November 23, 2008 at 2:34 PM said...

kenot...elok le tu, kita berduet le. bila lagi wak tapiiii sunyi le plak kat umah ni

Anonymous said...

hmm..berhoneymoon ropanya..mengira bolan dan bintang
patut ler lama tak bersms dgn kita.. "sibuk" ler tu... tutttt..!!! hehehe

~cik ketumbar~

Cik Cah on November 26, 2008 at 8:39 PM said...

cik tum..
apa lagiii...mengira bulan & bintang le gayanya...malam2 ujan plak tu. haha..mati kutu betoi la anak-anak takde

Cik Cah on November 26, 2008 at 8:39 PM said...
This comment has been removed by the author.
apai said...

aikkk....padan la cik abe tak nampak kat surau sejak 2 menjak ni.....

 

cikcah.... Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template