Sunday, March 29, 2009

terima kasih abahnya...


8 tahun lepas pi zoo melaka semasa dia orang ni kecik lagi, `baby' baru pandai berjalan & tak reti nak baca nama2 binatang yg ada kat situ.

Kami sampai kebetulan hujan renyai so banyak le binatang yg alergik dgn air ni yg menyorok. Si belang 3 ekor ni on the way nak tido agaknya.
cantik yang sekor ni posing


biasa le mcm selalu anak bertuah sorang tu mesti boringnya...ada ke patut baru sampai dah ajak balik.
**gemuknya mama dia org tu yek. Kena amalkan petua kuruskan part peha tu

masa benda alah ni kat kl tak teringin le pulak nak naik + malas nak beratur. Pi melaka ni anak-anak ajak boleh je lah

Ada jugak yang takut...

pemandangan waktu senja yang sempat diambil...syahdunya melihat betapa cantiknya kurniaan Allah

haa..jange lupo kalau dah ronda sana sini..tanggungjwb padaNya.

river cruise le pulak...
yang ni oye on fun fair

Terima kasih abahnya kerana sudi mengambil cuti meluangkan masa bersama anak2. Nak pi jauh lagi ke london atau ke mana2 yang sewaktu dengannya memang tak mampu. Cuti2 malaysia je lah.

6 komen sahabat:

cikliah on March 29, 2009 at 6:45 PM said...

Best tak naik river cruise tuh? Tingin nak pi naik tu & EOM...

samrin on March 31, 2009 at 1:50 PM said...

dengar air river berbau banget betul ke, ari tu pi melaka tak sempat nak pi round2 lepak kat pantai puteri je

mimiejibam on March 31, 2009 at 10:39 PM said...

pasal ek...bile tgk org lain mkn angin...nampak cam menarik je...
tp bila sendiri pegi...tak jumpa plak tpt2 best nih..... Ke sy yg tak reti melancong? heheheh.....

cikcah: on April 4, 2009 at 3:52 PM said...
This comment has been removed by the author.
cikcah: on April 5, 2009 at 12:48 AM said...
This comment has been removed by the author.
cikcah: on April 5, 2009 at 10:32 AM said...

sowi le saya ni seminggu sekali buka blog ni..bzs dgn hal2 dunia

cikliah..
ok lah cruise tu. pjg gak Q coz cuti sek. Anak2 sukalah. round smpai kg morten tu & 45min gak le. tgk2 lampu je.

sam...
air mmg bau sikit. mujur waktu mlm, kalau siang hari agaknya nmpak le part mana yg kotor.

mj....kita mungkin tak merasa seronok tapi anak2 suka kut. sesekali kan apa salahnya nak kenal tpt org. nak belajo tukar template ke? meh dtg umah.

 

cikcah.... Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template