Friday, June 3, 2011

bersawang dah kat sini


dah hampir 3 thn tak jenguk kat sini. Lebih dari berhabuk, bersawang..mujur tak berbau kalau tak mmg haru. Takde masa & pendek citer malas le. Tak sempat nak jenguk pun.

3 tahun ni macam2 peristiwa...arwah mak sakit dan meninggal, anak sedara kawin dan yang paling sedih arwah ayah meninggal dalam kebakaran rumah pusaka kami.

Sedihhh

2 komen sahabat:

working mom... on June 7, 2011 at 1:43 PM said...

Salam kak, lame sungguh menyepi yek... bnyknye dugaan besar akak dlm tempoh 3 thn ni..semoga akak terus tabah... :)

Dewi Aja on July 27, 2015 at 5:20 PM said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

 

cikcah.... Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template